Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Filiz ÇELİK ŞAHİN

Filiz ÇELİK ŞAHİN

Biz Kadınlar.
filiz@haberpars.com

"Anne Karşılıksız Sevgidir"..

09 Mayıs 2021 - 18:37



“Anne demek, hesapsız fedakarlık, karşılıksız sevgi ve bu sevginin en saf halinin tezahür etmesi, şefkat, sabır, hoşgörü, ve merhameti ve tüm iyiliklerin kendisinde toplandığı en büyük güzelliktir. Dünyadaki en değerli tek varlığımız ve dünya ile aramızdaki en büyük bağımızdır.

 Peygamber efendimiz (S.A.V) ,"Cennet annelerin ayakları altındadır" sözüyle anneliğin önemini doğrulamıştır.

Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, azim , sabır, özveri ve hoşgörü, hayatımızla ilgi aldığımız kararlarda bizlere yön verir..Tüm bu temel ilkeler, hayatımız boyunca kabul etmemiz ve gelecek nesillerede aktarmamız gereken en önemli ortak değerlerimizdir.

Çocuklarının mutlu olması için, her yönden en büyük fedakarlıkları gösteren annelerimizin bizlerden beklentisi ise hiç şüphesizki yetiştirdikleri evlatlarının, hakkı bilip, adalet için mücadele eden, mazlumu koruyup, zalimi kovan, vatanını milletini ve devletini seven, emek ve alın teri nedir bilen, onurlu şahsiyetli yaşamayı tercih eden, yalana hileye sırt çeviren, her alanda bu ilkere bağlı olarak yaşantısını sürdüren, insanlar olduklarımızı görmek ve bunun şerefini, gururunu ve mutluluğunu yaşamaktır.

Tüm yaşantımızla, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ederek annelerimizin emeklerine layık olduğumuzu göstermeliyiz.

Annelerimiz toplumumuzun temeli ve en sağlam direğidir. Bu nedenle yalnızca bir gün değil her zaman gerekli olan hürmeti ve özeni, ilgi ve alakayı göstermek bizler için en kutsal ve asli insanlık görevimizdir.

Anneler günü vesilesiyle, öncelikle evlatlarını vatanımız uğruna şehit veren tüm şehit annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Acılarını yüreğimde yaşıyorum.
En derin kalbi duygularımla, bizleri kuvvetli ve cesaretli kılan en değerli varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.

Allah hepimize hayırlı bir evlat olmayı, hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.”


Filiz Çelik Şahin...

YORUMLAR

  • 0 Yorum