Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni bir Ahmet Kaya Doğdu.

Bir döneme damga vuran Ahmet Kaya'nın tahtına göz diken şair Mustafa Ercan, Deniz Gezmiş Ve arkadaşları için seslendirdiği parça ile piyasaları alt üst etti.

Yeni bir Ahmet Kaya Doğdu.
11 Mayıs 2020 - 23:59
Reklam
         Asıl mesleği Gazetecilik ve yazarlığı bir kenara bırakarak yıllarca kaleme aldığı şiirlerini seslendirmeye başlayan Mustafa Ercan Öteki müzik adlı şirketi kurarak hızla Müzik dünyasına adım attı.

Bir dönem sosyal medya fenomeni olarak yaptığı siyasi çıkışlarla özellikle solda siyaset yapanları eleştiren Mustafa Ercan, CHP ve sol düşünce kuruluşlarını görevlerini yapmamakla eleştiri yağmuruna tutarak gündeme damga vuruyordu.

 Başkan konuşuyor ve Başkan dediki (Nik) leri ile siyasilere kabusu yaşatan Mustafa Ercan zamanla Asaf Ercan ismi ile bir çok konuda makaleler yazmıştı.

Mustafa Asaf Ercan olarak bir çok kişinin gönlünde yer eden Mustafa Ercan müzik dünyasında şimdiden isminden söz edilen şairler arasında yerini aldı.

Tarzı ve söylemi ile Özgün ve protes müziğin usta ismi Ahmet Kaya'yı andıran Mustafa Asaf Ercan yıllarca çıkardığı gazete ve dergi ile basında adından uzun süre söz ettirmişti.

www.haberparsa.com muhabirine açıklamalarda bulunan Mustafa Asaf Ercan çok yakında YoouTube kanalı Öteki Müzik Kanalını İP TV Öteki TV ile yayın dünyasına döneceğini açıklarken Ülkemizde bir çok TV müzik kanalı olmasına rağmen hala evrensel bir dil olan Müzik için makul ve mantıklı yayınların yapılmadığını bellirtti.
Bu boşluğu ÖtekiTV olarak yayın hayatına başladığı gün halkın istediği ve beklenen kanal olduğu herkes tarafından fark edilecek açıklamasını yapan Mustafa Asaf Ercan Tv konusunda'da iddaalı konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum