Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Selim ÇORAKLI

Selim ÇORAKLI

Gazeteci - Yazar - Araştırmacı.
selim@haberpars.com

Akılsızlar Aklını ve ruhunu satmışlar.

30 Nisan 2020 - 12:31

FETÖ isimli şeytani örgütle içinden ayrıldığım 1999 senesinden beri mücadele ediyorum. Bu hususta birçok kitap yazdım, TV konuşmaları yaptım, konferanslar verdim, gazetelere açıklamalar yaptım. Fetöcüler 1999’dan beri beni hain ilan ettiler ve her alanda bitirmek için çalıştılar. Hakkımda onlarca davalar ceza ve tazminat davaları açtılar. İki davadan hapis cezası aldım. Hala süren birçok dava daha var.

Bu mücadelede devlet FETÖ’ye karşı savaşanları adeta yalnız bıraktı. Bu yalnız bırakılanlardan biri de benim. Bu sebeple “Devletten yediğim kazıklar” diye makale yazmak zorunda bile kaldım. Ama şükür yalnız kalsam da, mücadelemden asla vazgeçmedim.

Bugün de yeni kitaplar yazarak, sosyal medyada elde ettiğim belge ve bilgileri paylaşarak mücadeleme devam ediyorum.

Sosyal medyada FETÖ ile yaptığımız bazı paylaşımlar kaybolup gidiyor. Bu sebeple bazılarını yeniden tarihe not düşme adına sizlerle paylaşmak istedim. Umarım okuduğunuzda FETÖ ile mücadelenin hangi safhalarda ilerlediğine dair bilginiz tazelenmiş olur.

Ben 1999'dan beri FETÖ ile mücadele ederken bana inanmayıp bıyık altından gülenlerin hemen hepsi şimdi FETÖ uzmanı. İnsan da biraz utanma, arlanma olur ya. FETÖ 2014'ten önce ölseydi heykelini diker, gider gelir tapınızdınız.

Geçenlerde hapis yapmış çıkmış bir FETÖ’cü ile karşılaştım. “Hükümetin maçası bize tek tip elbise giydirmeye yetmedi” dedi.

Neden hiç bir Ak Parti vekili mahkemelerde FETÖ’den şikâyetçi olmamış? Yoksa FETÖ’yü bilmiyorlar mı?

FETÖ ile mücadele edenler AKP’liler tarafından resmen susturuluyor, itibar suikastına maruz bırakılıyor. 20 senedir FETÖ ile hayatım pahasına mücadele ediyorum, en büyük engeli AKP’lilerden gördüm.

Piyasada bir sürü "FETÖ ile mücadele ediyorum" diyen yalancı politikacı ve partiler var. Hiçbiri samimi değil. FETÖ ile mücadele slogan ile olmaz. İslami, kültürel, ekonomik, sosyal, emniyet, yargı, vs,vs. Kanallarla topyekûna olur. Bunun dışındaki işler FETÖ’yü dolaylı beslemekten başka işe yaramaz, yaramadığı ortadadır.

FETÖ kertenkele gibi kuyruğunu devletin eline vermiş, kendisi yurt dışına kaçmış. Devlet kuyrukla oynarken o kuyruğunu tamir etmekle meşgul oluyor.

FETÖCÜLER bütün dünyada şeytan Gülen’i “Ehli sünnet İslam âlimi” diye lanse ettiler. Eserleri 50 yabancı dile çevrildi. Barış, hoşgörü insanı olarak yaydılar. Şu anda da, "Tayyip iktidarda kalmak için zalim, Müslümanlara zulmediyor, tıpkı Mısırdaki gibi." şeklinde propaganda yapıyorlar. Türkiye ne yapıyor? İslami yönden çürütmek için sadece hiç!!!

İçeride ise Fetöcüleri saraya danışman yapmakla meşguller...

Allah (CC) sonlarını bildiği gibi yapsın.

Kurumlarına el konulduğu için FETÖ’nün bitirdiğini sanan........

YORUMLAR

  • 0 Yorum