Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Candan FER

Candan FER

STK - YAZAR
candan@haberpars.com

Neden Boşanmak İstiyorsun?

08 Nisan 2021 - 22:14

 

KENDİNİZİ SEVİN

Geçen ay danışanlardan bir hanım ile görüşüyoruz. Tutturmuş boşanacağım da boşanacağım. Abisi ile beraber geldi . Halinden hareketinden sıkıntısı var belli .Dernek olarak durumu müsait olmayanlara Barodan ücretsiz av alıyoruz. Yalnız gelebilsin diye abisinin işi olduğu tarihe gerekli evrakları getirmesini  Baroya götüreceğimi söyleyerek randevu verdim . İstediğim tarihe geldi.

-Niye boşanmak istiyorsun

-Geçinemiyoruz.

-Dövüyor mu

-Yok  bir fiske bile vurmaz

-Aldatıyor mu içkisi kumarı var mı işsiz mi eve maddi olarak gerekeni  yapmıyor mu ailesini aç mı bırakıyor

-Çok çalışkan eve günlük 40 tl mutfak masrafı bırakıyor bununl a idare et diyor  elektrik su faturasını kendi öder evimiz mülk kovsamda   ölse başka kadına bakmaz. Gelirken de beğendiği meyve varsa alır gelitir.Ama çok sinirli. Eve geldiğinde yemek yer tv seyreder bizi  gezmeğe götürmez

-Ne iş yapıyor 

-Seyyar arabası var plastik eşya satıyor

-Peki sıkıntı ne anal cinsellik mi (ters ilişki ) istiyor.

-Yok öyle huyları yok  zaten iki yıldır birlikte olmuyoruz. Boşanınca İskenderun’a ailemin yanına taşınacağım.

YÜCE RABBİM BUNLARI SEÇEREK Mİ BANA GÖNDERİYORSUN ….. YA SABIIRR.

-Niye cinsellik yaşamıyorsun sen mi frijit misin (cinsellik yaşamak istemiyorsun) sana doktor bulayım.Başkasına mı aşıksın

-Yok  birşeyim yok

-İyi de derdin ne belanı mı arıyorsun

-Boşanırsan evi 200 bine sattın sana 100 bin düşer   adamın sabit geliri yok sana fazla nafaka bağlamazlar üstelik bereber olmayarak sen evlilik birliğini bozmuşsun hakim mutlaka bunu göz önüne alacaktır. İskenderun’a gittin 5 bin tl nakliye yıllık 12 bin tl ev kirası 1000 tl abone masrafı  kafadan 18 bin gitti kaldı 88 bin bankaya versen 300 tl faiz alırsın seneye bu paranın değeri düşer  ev ev üstüne olmaz kaç gün bakarlar. Üstelik abin paranın bir kısmını istiyor değil mi

- Evet  iş yapacakmış .Zaten birkaç ay önce gittim kardeşimin eşi rahatsız oldu.

-EEEE para bitince ne yapacaksın sen çalışamazsında  

-Evet

-Kocama ne söylesem alır getirir evi hiç boş bırakmaz herkes kıskanır dolabım hiç boş kalmaz.

VEEEE Benim sigortalar ısınmağa başpladı

-Senin derdin ne adam  ne yapıyorda sen tiksinmişsin aynı yatağa girmiyorsun

-Pis  kokuyor 

-Be deli sen geldiğinden beri kocanı savunuyorsun farkında mısın adam bütün gün it gibi Mersin güneşi altında yürüyerek satış yapıyor tabiki terleyecek. Eve gelince yıkanmıyor mu al kendin sok banyoya kendin yıka , yıkarkende ne halt edersen et.

Sabah o evden çıkınca yap yemek hazırlığını kendine de bir kahve veya çay yap , keyfine bak madem gezmene karışmıyor çık komşuna git çarşıyı gez ne istersen yap  üstelik adama  pis kokuyor diyorsun sen sigara içiyorsun adam içmiyor

-Nereden anladın sigara içtiğimi

-Kokuyorsun sen hiç bunu kocanın gözünden gördün mü içmeyen biri için sigara içen birini öpmek kül tablası yalamak gibi iğrençtir kaldı ki sen mutfak masrafından hergün sigara parası olarak 10 tl yakıyorsun çöpe atıyorsun  adam bunu sorun etmiyor git evine bu sorunu kocanla konuş hala istiyorsan tek eksik evrağın kalmış onu da al gerekeni yapayım.

Akşam saat 23.00 

-Candan hanım teşekkür ederim biz eşimle konuştuk. Barıştık sizi anlattım mutlaka gelip tanışmak istiyor. Dediğiniz gibi eşim işe gidince bende gezmeğe gideceğim. ALLH RAZI OLSUN .

Yaaa gelmesende olur sen kendini sev kendine değer ver hayatla barış boşlukları kullan  hayatını yaşa mutlu ol çık gez dolaş. 

DÜZEN BOZMAK KOLAY KURMAK ZOR EMEĞİNİZİ  KORUYUN KENDİNİZİ SEVİN ÖNCE KENDİNİZE SONRA HAYATINIZA ÖNEM VERİN GEREKEN ÖZENİ GÖSTERİN.

KİMSE GÖZYAŞINIZI GERİ VEREMEZ . 
ANKARA MERKEZ KAFAMA GÖRE HERKES…
GÜZEL BİR HAYATINIZ OLSUN..





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum