İki üç gündür sosyal medya da küçük bir dilenci kıza acı süs biberini yerse sadaka olarak para vereceğini söyleyen büyük bir marifetmiş gibi gülerek çekim yapıp bunu sosyal medya da paylaşan
VİCDANI ÇÜRÜMÜŞ YARATIĞI konuşuyor .
Yavrum üç kuruş alacak diye saf saf acı süs biberini yiyor çürümüş vicdanlı yuttun mu diye soruyor yavrum evet diyor alacağı parayı bekliyor evet 10 tl alıyor ama o saf yüzü gözlerinden akan inci tanesi göz yaşları ile sırılsıklam gözleri acının etkisi ile yaşlı yumuk acı içinde küçük bir melek .
Biz ki yolda bir çocuk düşse yarıma koşar yarasını temizler gerekirse hastahaneye götürüp yavrum evin nerede ailene haber verelim diyen toplum iken ne ara bu kadar kötü kalpli kişilere dönüştük.
İki gündür tepki yağıyor
Yeter mi YETMEEZZ
Bu kişiler bulunup işledikleri insanlık suçu için gereken CEZAYI ALMALI
Almalı ki diğerlerine örnek olmalı.
Bu çocuğu sosyal medya da böylesine rencide eden yaratıklardan ayrıca KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI VE TECAVÜZ HESABI sorulmalı.
Bu çocuğun HAKLARI SAVUNULMALI.
Bu görüntüler sosyal medyadan silinip bu çocuğun gelecekte muhatap olabileceği hoş olmayan durumlar ortadan kaldırılmalıdır.
Selam ve saygılarımla
FACEBOOK YORUMLAR