Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Şener Mengene

Şener Mengene

MENGENE
mengene@haberpars.com

Stratejik Ziyaret...

13 Nisan 2021 - 11:30



Strateji Strateji Derneği Başkanı Şener Mengene, Zeytinburnu Tarım Orman Müdürü Seyithan Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Baskan Mengene; Hayırlı olsun dilek ve temennilerini ifade ettikten sonra "Sivil Toplum Kuruluşu" olarak yaptıkları çalışmalar hakkında kısaca bilgilendirme de bulundu.

“Türkiye’nin Yerli ve Milli Strateji Merkezi ve Düşünce Kuruluşu" hedefi ile yakın bir zamanda faaliyete başladık. Strateji Derneği olarak, uzman ve tecrübeli kadromuz ile ülkemizin kronik sorunlarına kısa, orta ve uzun vadeli olarak kalıcı ve uygulanabilir çözümler üretiyoruz.

Ülke, Bölge ve Uluslararası konuların ele alındığı Strateji Derneğimiz'de; Stratejik, Ekonomik, Sosyolojik, Diplomatik, Güvenlik, Akademik, Savunma, Hukuk, Eğitim, Enerji, Finans, Ekonomi, Teknoloji, Kamu Diplomasisi, Turizm, Ulaşım, Yerel Yönetimler, Gıda ve Tarım, Spor, Sağlık ve Gençlik gibi alanlarda çalışmalar yapıyoruz.

Ayrıca, ülkemizin gelecek vizyonuna katkı yapmak için kolları sıvadık diyerek, pandemi nedeniyle ara verdikleri ve online yapılan "Stratejik Vizyon Toplantılarını ve Uluslararası Strateji Zirvesini gerçekleştireceklerini ifade etti. Müdür Tekin ise; ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Fotoğraf çekiminden sonra ziyaret tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum