Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
MV. Servet TURGUT

MV. Servet TURGUT

Millet Vekili- Stratejist.
servet@haberpars.com

Ülkücülerin Varlık Sebebi !

01 Mayıs 2020 - 22:47

Ülkücü hareketimiz in varlık sebebi, Dünya Türklüğünün dilde, fikirde, işde işbirliğinin vücut bulmasındadır. Amaç Turandır..
Hedef Kızılelmadır ..

     Osmanlı imparatorluğumuzun mondpros ve Sevr dayatmaları üzerine Mustafa Kemal ve arkadaşları Türk milliyetçilik rühuyla milli direnişimizi başlatmışlar ve Anadolu’muzu işgalden kurtarmışlar ve cumhuriyetimizi kurmuşlardır .
      Mustafa Kemal ve arkadaşları bu mücadelede Türk Milliyetçiliği fikrini öne çıkararak başarıya ulaşmışlardır.
Cumhuriyet döneminde Atatürk’den sonra maalesef CHP tek şeflik döneminde, Türkçü düşünce mahküm edilmeye çalışılmış 1944 yılında bu fikrin öncüleri tutuklanmışlardır.
Nihal Atsız.
Alparslan Türkeş,
Reha Oğuz Türkkan ve arkadaşları zindanlarda, Taş medreselerde, Özel hazırlanmış hücrelerde işkencelerle sessiz kalmaları istenmiştir. 

      Bu kutlu  Turan,Türklük davası 1965 yılında CKMP'nin genel başkanlığına Alparslan Türkeş beyin getirilmesiyle siyaset alanında hız kazanmaya başlamış ülkücü gençlik teşkilatınızın kuruluşuyla Türk islam davası hareketimiz Türk milletinin gönlünde yerini bulmuştur... 
Hareketimiz MHP ismini alarak siyasetteki hizmetine devam ederken hareketimizin başında başbuğumuz Alparslan Türkeş bey vardı..

      Türk düşmanları içerdeki ve dışarıdakiler elele verip ülkücü hareketi Yok etmek için saldırılarını devam ettirdiler .1980 de ihtilalle ülkücü hareket hapishaneler atıldı .onlarca dava arkadaşlarımız şehit oldu .
Onlarcası ise hapishanerde yok oldu.

      Muhafazakar parti sonrası MÇP ve başbuğumuzun cezaevinden çıkışı ile hareketin başına geçmesi ve yükselen ülkülücü hareket, fikirleri devlette yetini buldu.

    Hareketimizin tekrar TBMM temsil edilmesi şer güçleri rahatsız etti .hareketimiz üzerindeki oyunları devam etti .nefsiyatlarına yenik düşen bir kısım Kişiler yollarını ayırdı .
Sonra bazıları pişman oldu.
  Oyunun farkına vardılar.
  Ayrılanlardanda ayrıldılar ..
  O dönem başbuğumuzun yanında bugunkü liderimiz Devlet beyimiz vardı .
  Başbuğumuzun net ifadesi, ülkücülük MHP de olur demiş ve noktayı koymuştur .

Başbugumuzun uçmaga varmasından sonra hareketimizin başına liderimiz Devlet bey gelmiştir .şer güçler oyunlarına devam etmiştir.
     Feto zihniyetinin emriyle CHP -MHP koolisyonu istenmiş ve HDP (bölücü unsur) desteğiyle devamı düşünülmüş, bu bölücülere hizmet oyunu ise liderimiz tarafından görülmüş anında RED edilmiştir.. .
Şer güçler liderimize ve hareketimize kumpaslar kurmuş, iftira ve fitneleriyle olumsuz algı operasyonlarıyla yok etmeye çalışmışlardır. 

    Tarih tekerrür etmiş, proje siyasi adamları ile bayan zat ayrışmışlardır .
Liderimiz Devlet bey, hiç bir şekilde, hiç kimseye taviz vermeden ülkücü hareketi, Türk milletini bütünleştirmiş ve güvenilir devlet adamı olduğunu gönüller’e perçinletmiştir .
    Netice Ülkücülük MHP'de olur ....
    Var olsun liderimiz Devlet bey...
    Var olsun ülkücü hareket ..
    Var olsun MHP'de  saf tutan yiğitlerimiz .

    Selam olsun bu kutlu davada çizgisini bozmadan liderinin arkasında yürüyen ülkü devlerine .

Servet Turgut...

YORUMLAR

  • 0 Yorum