Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Av. Ahmet ÇAKAR

Av. Ahmet ÇAKAR

Millet Vekili - Hukukçu- Yazar
ahmet@haberpars.com

UNUTMUŞUZ !

28 Nisan 2020 - 12:19

Yeter ki isteyelim.
 Tüm bu hasretlerimiz sona erebilir ve biz tüm özlemlerimize kavuşabiliriz.

 Koruyan, kollayan, merhametli, şefkatli, kudretli, bir baba devlete HASRETİZ.

 İçimizde ve dışımızda varlığımızı ve değerlerimizi yok etmek isteyen sinsi emperyalist güç odaklarının aleyhimizde geliştirdiği senaryolardan ve uygulamalardan haberdar, milletine sadakatli ve onun bütünlüğü, dirliği, huzurlu ve güveni için her türlü tedbiri alabilen ve koruma gücünün yerli yerinde  kullanan bir ülke yönetimine HASRETİZ.

 Yurtta ve dünyada barışı temin edecek bölgesinde lider dünyada sözü dinlenen güçlü devletin onurlu ve mutlu milleti olmaya HASRETİZ. 

 Büyük ideallerin belirlediği hedeflere, omuz omuza saflarını sık tutarak ilerleyen ilimde teknikte ve medeniyette dünya ile yarışma bilincine ve bilgisine malik bilgi toplumu seviyesine ulaşmış topluma HASRETİZ.

 Dili, dini, mezhebi, meşrebi, yöresi ne olursa olsun aynı milletin evlatlarının arasına hiç bir fitne ve ayrılığın giremediği ve her türlü ihtilafın son bulduğu, insanlık onuru ile bağdaşır değerler manzumesini hayatımıza hakimiyet kurduğu ve aramızdaki yarışın ilim ve irfan kulvarında gerçekleştiği kardeşler topluluğu olmaya HASRETİZ.

 Kendisi ile barışık içi dışına farklı yansımayan, olgun ve aydın huzurlu insanlardan oluşmuş onurlu ve güvenli aklı ve kalbi salim kardeşce yaşamanın tadına, lezzetine HASRETİZ. 

Kimsenin kimseyi aldatmadığı, sömürmediği, sosyal konumlarının farklılığından dolayı birbirine düşman olmayan ve sosyal adaletin ortak paydasında buluşup hiç kimsenin biri birine muhtaç kalmadığı, minnetsiz yarın endişesi taşımayan mutlu bir hayata HASRETİZ. 

 Yaratılanı yaratılandan ötürü seven birini iman aşkı ile kucaklayan, kendisi için istediğini karşısındaki için de isteyen, canlı cansız tüm varlığı Allah’ın(c.c) mukaddes emaneti olarak gören ve insana hizmeti ibadet telakki eden yüksek duygu ve düşünceye HASRETİZ.

 Bireyin bireye, bireyin aileye ve topluma dolayısı ile devlete, aile toplum ve devletin bireye saygılı ve hürmetli davrandığı cemiyet anlayışına HASRETİZ. 

İnsanı insan yapan değerlerin yaşandığı ve yaşatıldığı iyilerin, şerefli ve şahsiyetli başarılı insanların el üstünde tutulduğu kötülerin yerildiği ahlakın her konuda üstün tutulduğu toplum hayatına HASRETİZ. 

 Dürüst,samimi tutarlı kararlı ve şahsiyetli ülke yönetimine Hasretiz.

imar,enflasyon, pahalılık,sosyal dengesizlik gibi konularda mevcut eksik ve aksaklıklardan kurtulmaya HASRETİZ. Eğitim,sağlık,çevre,trafik,
Başarıya, gelişmeye, değişmeye,adalete, zenginliğe, huzura, barışa ve kardeşliğe hasretiz.

Toplum olarak çok şeye Hasretiz.
.

İSTEMEYE DE HASRETİZ.
O HALDE İSTEMELİYİZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum