Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
 Leyla DÜZEL

Leyla DÜZEL

YAZAR - ŞAİR - SİYASETÇİ.
leyla@haberpars.com

SENSİN MERAL SENSİN...

12 Mart 2021 - 02:02

     Dizginsiz dil bela getirir demişler. 
Bir insanın namı yürürse Köroğlu gibi yürüsün.

Köroğlu haksızlığa karşı öyle bir meydan okumuş, öyle bir kafa tutmuş ki namını duymayan kalmamış.

Tabi duyanların bazıları heves etmiş, özenmiş, kıskanmış. Biz de onun gibi olabilir miyiz diye. Hele bir tanesi bu iş ile kafayı bozmuş.

Ben de Köroğlu olacağım, benim de namım yürüyecek diye.Ne yaptıysa, ne ettiyse bir namı olmamış.En sonunda şeytan aklına bir fikir getirmiş.

Bu adama Köroğlu diyorlar çünkü babasının gözünü dağlamışlar. Babasının gözleri görmüyor. Kerameti kör babaya dayandırmış ve bende babamın gözlerini dağlarsam bana da Köroğlu derler demiş.

Uymuş lanet şeytana, gitmiş babasının gözlerini dağlamış. Namı yayılmış, Köroğlu kadar olmasa da yayılmış. Kör’ün Oğlu demişler.

Biri, haksızlığa baş kaldırmış diye, Bolu Beyi tarafından babasının gözlerini dağlanmış, haklı bir nam edinip adı Köroğlu olmuş. Diğeri nam için babasının gözünü dağlamış adı Kör'ün Oğlu olmuş.

Demem o ki Meral Akşener, sen Kör'ün hain evladı gibisin. Nam için, babasının gözünü oyacak kadar kötü kalpli, kürsülerden kusmuk saçan haris karakterli ve gerçeği dilinin altına gizleyen, nefretin kör ettiği, ruhunu şeytana satmış bir evlat örneğisin. 

Kalp deniz, dil kıyıdır.

Denizde ne varsa kıyıya o vurur. Tarlalarda söylediğin, mitinglerde haykırdığın siyasete temiz dil getireceğim vaadinin kıyıya vurmuş yosun misali siyaset dilini öldürmüş ceset halisin.

Dil vahşi bir hayvana benzer, onu serbest bırakırsan bir daha yakalayamazsın. Bundan sonra siyaset dilini seyreyle gör.

Perde açıldı, kusmuklar kürsülere saçıldı.
Sensin Meral sensin.

Ümit Özdağ’ın FETÖ’cülerle beraber olduğunu söylemesi ve ardından istifa edip senin partini bitirmek için parti kurma çalışmalarına başlaması mı?
Mısır'la Türkiye'nin anlaşması mı?
Parti içi bölünme mi?
İmamoğlu'nun seni HDP ile yanyana koyması mı?
Muharrem İnce'nin parti kurması mı? 
HDP fezlekeleri mi bu nefretin nedeni?
İnsan, mağlubiyete uğradıysa kedinin köpeğe saldırması gibi dilini uzatır.

Bir Genel Başkan kürsüde şerefini ortaya koyuyorsa bunu PKK, Terör, FETÖ pisliklerinin iki yakası elimde, yapmazsam şerefsizim demesiyle namı yürürdü.

Sen Devlet Bahçeli'ye kurban ol. Amacına ulaşmak için her kılığa giren, amacına ulaşamadıkça MHP'ye hayasızca saldıran, düşük seviyeli, üslupsuz, halka örnek olamayacak kadar namı değer Kör'ün Kızı'sın. 

Şeref alınıp satılmaz, şerefli insan temiz dilli, topluma doğru davranışı sergileyen örnek insandır.  Küfürbaz namını duymuştum ama şahitte olduk.

Kişinin sonu dili belasıdır.Çürümüş siyaset dilinle beraber çöplüğü hak ediyorsun. Naif, nazik, asil duruşlu bir kadın genel başkan olmak da vardı böyle paçavra da.

Namını sen seçtin, kimse de artık suç arama...

Adeta, Fosforlu Cevriye bana az gelir dedin.
 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum