Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
İrfan ERMİŞ

İrfan ERMİŞ

ermis@haberpars.com

Ohhhhh Nihayet Paralar Silivri İçin Harcanıyor...

13 Nisan 2021 - 21:41

 

Yıllardır en çok eleştirdiğimiz ne vardı sevgili arkadaşlar?

Önceki yönetimin yani CHP’li Özcan Işıklar’ın başında olduğu yönetimin hizmet getirememesi vardı, hizmet üretememesi vardı.

Çok övündükleri hizmetleri görüyoruz ne halde olduklarını ve şimdi ne hale geldiklerini.

Ne çiftçiye ne üreticiye ne gence ne yaşlıya (hiç kimseye dersem yanlış olur) kendi istedikleri veya yönlendirdikleri dışında Silivri’nin dört bir köşesine bir faydaları olmadı. Göstermelik ve reklam amaçlı işlerle zamanı doldurdular.

Söylemekte varda var, bunlardan ötürü Silivri seçmeni gerekeni yaptı ve ezici bir sonuçla CHP yönetimine “artık Dur” dedi. Yani sandıkta hesabını sordu. Demokrasiler böyledir, gün gelir ve halk hesabını sorar.

Şimdi bakıyoruz ki, gerçekten Özcan Işıklar yıllardır belediyeciliğin içinde olmasına rağmen aslında hiçbir şey yapmamış yapamamış. Sorsan cezalandırıldık derler. “Yok kardeşim ne cezalandırması, sen kimi kandırıyorsun, işte belediyenin kaynaklarıyla neler yapılıyor bak” diyeceğimiz bir yönetim var yani MHP’li Volkan Yılmaz yönetimi var.

Üstelik iktidar hükümet AK Parti, İstanbul CHP’li bir yönetimde olmasına rağmen 2 yılda yapılanlar ortada. Tarımda örnek, sosyal belediyecilikte örnek, para yönetmede örnek. Daha sayayım mı? Dürüstlükte örnek, halk adamlığında örnek?

Laf paradan açılmışken, Sayın Volkan Yılmaz meclis toplantısında “Yüzde 10 bütçe fazlası” vereceklerini söyledi. Yani kasamızda para var para!
“Ey Özcan Işıklar, ey CHP yönetimi, senin en büyük eser olarak bıraktığın borçlar ödeniyor” anlamına gelmiyor mu bu durum?

“Kasada bir kuruş para yokken, kasasında artık parası olan bir belediye” anlamına gelmiyor mu durum?

O yüzden diyorum ki helal olsun.
İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu siyasi hayata çok güzel bir ifade kazandırdı: Oohh, Ohhh. Bunu söylerken nasıl söylediğini hatırladıysanız bende şöyle diyorum;
Ooohhhh Silivri Belediyesi yüzde 10 bütçe fazlası verdi Oohhh!
Ooohhhh sponsorlardan gelen paralar artık hizmete gidiyor Oohhh!
Ooohhhh Silivri halkının parası yurtdışına çıkmıyor Oohhh!
Ooohhhh paralar hizmet dışı yerlere aktarılmıyor Oohhh!

Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum