Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
 Mahir AKKAR

Mahir AKKAR

Ankara Kulisi
mahir@haberpars

OLTAYA TAKILMAK.

29 Ekim 2020 - 23:54

 ŞU MEHMET AKYOL DENİLEN BÜYÜK ARAŞTIRMACI !, GAZETECİ !,YAZAR VE DE SİYASET PLANLAMACISI !, ”YÜKSEK İLKOKUL MEZUNU” VATANDAŞ ;
“SİYASETTE SON GELİŞMELERİ ARAŞTIRIYORDUK Kİ, OLTAMIZA MERKEZ PARTİ TAKILDI ! ” DİYEREK, PAYLAŞIM YAPMIŞ…

OLTAYA TAKILMAK…

Oltanın ucuna takılan yemi alan balığın oltaya takılıp, avlandığını gören yanındaki diğer balıkların da bu tuzağı göremeyip, yemi almak için bir rekabete girmek suretiyle oltaya takılarak canlarından olduklarını olta ile balık avlayanlar bilirler.
Riskleri, tehlikeleri görebilme kabiliyetlerinden mahrum oldukları için bu gibi kapanları, tuzakları fark edemeyen bu mübarek hayvanlar her defasında balıkçıların oltalarına veya ağlarına takılmak suretiyle insanlara yem olmaktan kurtulamazlar. Bir bakıma avlanayım derken, avlanırlar bu zavallı hayvanlar.
Tehlike ve tuzakları görebilecek basiretlerden, ferasetlerden mahrum olarak yaratılan balıkların bu nevi tuzakları fark edemeyerek canlarından olmalarını belki de anlamak mümkün.
Velâkin Allah’ın kendilerine gelebilecek tehlikeleri,riskleri,kurulan tuzakları,yapılan entrikaları görebilmek için verdiği akla, şuura basirete rağmen, oltaya takılan balık misali emeklerinin ziyan olmasına ve hayallerinin çalınmasına mal olabilecek tehlikeleri ve entrikaları fark edemeyip, siyasi cücelerin tuzaklarına ve de çevirdikleri dolaplara kapılanlara ne demeli ? Bundandır ki halk arasında bu tip insanlara “balık hafızalı”  deniliyor.
Bir taraftan partiye ve ülkeye hizmet ediyorum görüntüsü ile meydana çıkarken, bir yandan da dünyalık bazı makam ve mevkilerini elde etmek için veya bazı maddî imkânlara kavuşmak için parti üst yönetimi  ile dirsek temasına girip, uyduruk gazete ve dergileriyle, parti adını zikretmedikleri sosyal medya paylaşımlarıyla angaje oldukları partinin propagandalarına “sözde” aktif bir şekilde destekte bulunmanın karşılığında da mevcut partinin ve parasal gücü olan Genel Başkanın hemen bütün imkânlarından istifade etmeye ve hazıra konmaya çalışanlara ne demeli ?
Merkez Parti yönetimini şu meşhur atasözümüzü hatırlatarak uyarıyorum.
( KARAMAN’IN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU )
Sağlıcakla kalın…


Gazeteci  & Yazar Mahir AKKAR.

YORUMLAR

  • 0 Yorum