Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Dr. Mustafa ŞATIROĞLU

Dr. Mustafa ŞATIROĞLU

Prf. Dr. İstanbul Düşünce Enstitüsü Başkanı. Siyasetçi.
mustafa@haberpars.com

İSTANBUL ZIR ZOPUNUN MAĞRİFETLERİ

24 Nisan 2020 - 02:42

      Evet ne yazıkki İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı bunun için bütün gayreti ile çalışıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin neredeyse dezenfekte çalışmaları yok denecek kadar az, düşününkü Büyükşehire ait otobüs duraklarını ilçe belediyeleri bazı yerlerde dezenfekte ediyor.

    Virüs yayılsın diye otobüs, metrobüs ve metro seferlerini azaltıp Vatandaşı özellikle sabah ve akşam paket taşıyarak Virüsün yayılması için zemin hazırladı.
Kandili bahane ederek İstanbul meydanlarında Vatandaşı biraraya toplayıp kandil simidi dağıttırıyor...

Büyükşehir Belediyesi Parkların Büyükşehir zabıtalarının veya çalışanlarının insanları parklardan uzaklaştıracak hiç bir faaliyeti yok

 O tv lerde gördüğünüz balık tutanlar, sahilde gezenlerin durdukları yerler İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait..
Evet bu yaptıkları ile virüsün yayılımına katkıda baya bir bulundular..

Şimdi ise Virüsü Türkiye'ye yaymaya çalışıyorlar nasılmı???

Önce sosyal medyada İstanbul'da sokaklarda İnsanlar Koronadan ölüyor sahte videoları dolaşmaya başladı, Sonra akabinde İBB başkanı İstanbul'da Sokağa çıkma yasağı ilan edilsin demeye başladı.
Amaç burda İstanbul'da büyük bir salgın varmış algısı oluşturup insanların İstanbul'dan diğer şehirlere gitmelerini sağlamak ve virüsün diğer şehirlere yayılımını sağlamak.. 
Bunu desteklemek için sosyal medyada yoğun bir acil serviste bekletilip başka hastanelere gitmek için bekleyenleri sosyal medyadan servis ettiler.

Hastaneler doldu paniği yaratmak için, ardından ne tesadüf İBB devreye girdi sahra hastaneleri kurmak için valiliğe sahra hastanesi kurmak için yazı yazdılar bu yazıyı da sosyal medyaya sızdırdılar..

Peşinden Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bu algıları güçlendirmek için devreye girip İzmir'de çok büyük salgın var yalanını devreye soktu...

Nasıl haince virüsü kullandıklarını görüyorsunuz şimdi CHP'li Abdüllatif Şener in Bu Virüs Erdoğan'ı götürecek 2020 bitmeden seçim olur demekle ne demek istediğini çok iyi anlıyoruz...

YORUMLAR

  • 0 Yorum