Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Candan FER

Candan FER

STK - YAZAR
candan@haberpars.com

 BUYUR BURADAN YAK...

26 Ağustos 2021 - 23:33


 

Bitişiğimizde lojistik firması var .

Adı büyüüüükk  LOJİSTİK ama toplamı 25 metre kare 5 ay önce Siir’ten  geldiler . burayıda eşyalı kiraladılar yani mazileri 5 aylık  iki ay öncede ailelerini getirdiler. Bir aydır genç bir üniversite öğrencisi takılıyor. Bitişik olunca mecburen duyuyorsun.

Ben seni her halinle kabul ediyorum sensiz yapamam  bir oda ev tutalım razıyım falan filan .

 Ev tutulmuş şimdi bu böyle olmaz seni paylaşamamlar başladı saat 3 gibi geliyor adamla beraber çıkıyorlar. 

Sonu nu görmek için müneccim olmağa gerek yok birkaç ay sonra gece kal demeler sensiz  olmaz boşan evlenelim demeler adam boşanamam teyzem kızı deyince göstermelik intihar numaraları son çare olarak senden çocuğum olsun demeler  hamilelik numaraları adam kendini korumaya alınca bu defa da adamı kıskandırmak için  en yakın arkadaşına sarkmalar  adamın eşine telefon etmeler.

Sonuç: Haberlerde manşet  ‘’’KADINA ŞİDDET’’’’

EEEE Buraya kadar yaşananlar hiç sorgulanmıyor.

Bu kızın ailesi önce  herşeyi  kabul ediyor  kızı nihayet birini buldu adam ev açtığına göre durumu iyi  biraz rahat edecekler.

Adam en sonunda zıvanadan çıkınca para karşılığı tv çıkıp adamdan para koparmak için  kızımızı mahvetti diye dövünecekler.

Şimdi herkes adam kabahatli evli barklı adam genç kızla ne işi var diyecek.

İster kadın ister erkek pek çok insan evliliğin tek tüzeliğinde istenmek ister.

Çünki pekçok kadın artık sadece anne rolünü benimser o artık kocasının  karısı sevgilisi oyun arkadaşı  değil sadece annedir.

Evet annelik çok kutsaldır burada hepimiz hemfikiriz .Ancak önemli olan o çocuğa bir yuva verebilmektir. Eğer eş olmağı unutursan eşinde yeni heyecanlar arar.

YANİİ…….

Yine her şey KADINDA biter.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum