Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Nurullah AĞRI

Nurullah AĞRI

AĞIR ŞİİRLER.
nurullah@haberpars.com

Hakkında

Nurullah AĞRI Kimdir?

ÜLKÜ OCAKLARI DOĞU VE GÜNEYDOĞU EFSANE BAŞKANIDIR.

Alparslan TÜRKEŞ tarafından Doğu Ve Güneydoğu Bölge Başkanlığına atanan ve Ülkemizin hain PKK terör örgütlerinin Doğu ve Güneydoğu bölgelerini hedef seçtiği dönemlerde bölgeye adını altın harflerle yazdırmış bir kişidir.

Doğu ve Güneydoğu bölge başkanlığı döneminde uygulanan politikaların yanlışlıklarını düzeltmek adına bölgede aracında kefeni ile dolaşarak ülkemize kurulan kahpe tuzakları bozan kişidir.

Ülkemizin Doğu ve Güneydoğusunda halkı devlete düşman etmek için PKK terör örgütünün hertürlü tuzağını bozup hain emellerini faaliyete geçirmesini engelleyen yiğit bir Bozkurt'tur.

Bölgede kaçırılmak için seçilen Kürt çocuklarının dağa çıkmasının önünü kesmek için verdiği mücadelenin akıl almaz yöntemleri ile durduran hain planları bozan kişidir.

Devletimize düşman yetiştirilmeye çalışılan Ülkemizin Doğu ve Güneydoğusundaki çocuklarımızı Ağaç yaşken eğilir diyerek Devletimize kazandıran onların Milli ve Manevi duygularını okşayarak Türk İslam sentezi ile buluşmasını sağlayan efsane bir yiğittir.

Doğu ve Güneydoğu illerimizde MHP ve Ülkü Ocaklı gençlerin çığ gibi büyümesi için verdiği mücadelelerin kelimelerle anlatamayacağı kişinin adı Nurullah Ağrı'dır.

www.haberpars.com okuyucuları için yazdığı şiirlerle yakından tanıyacağınız kabına sığmayan, duygularını şiirlere yansıtışına şahit olacağınız Nurullah AĞRI bizlerle.