Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yabancıları korkutan Türk Dizileri.

Türk dizileri artık yabancıları tedirgin etmeye başladı.

Yabancıları korkutan Türk Dizileri.
17 Mayıs 2020 - 16:21
Reklam
Yıllarca kendi kahramanlarını yaratan güçlü ülkeler Türk yapımcıların kendilerine ait kahramanlarını ön plana çıkarmaya başladığından bu yana tedirgin olduklarını bir çok açık oturumda dile getirmeye başlamaları dikkat çekti.
Yıllarca suni kahramanlar üreterek vietnam kahramanı olarak gösterdikleri Rambo serileri ile Vietnamda yenilgiye uğrayan ABD suni ve bu tür filmlerle dünyayı kurtaran adam sıfatı ile Rambo serisi ile dünya milletlerinin şuur altı belleğinde kahramanlar yarattılar.
Türk yapımcıların Tarihimiz içerisinde yetişen kahramanları sahneye çıkarmasından aşırı rahatsızlık duyan film yapımcıları dışında filmlerin hafızalarda algı ile yerleşen duygunun yok olmaması için acil eylem planı içinde oldukları görülmekte.
Bir çok yabancı kanalda son dönemlerde gündemde olan Payitaht- Diriliş- Kuruluş filmlerinin Türk milletine hafıza tazelettiğini ve bu netice dolayısı ile Türklerin gerçek bir dirilişe geçeceği kabusu üzerlerine şimdiden çökmüş durumda.
Ülkemizde dikkatle ve ilgiyle izlenen bu Türk yapımı tarihi filmler başta Asya olmak üzere Afrika kıtasında ilgi ile izlenmekt ve Türk milletinin adil ve merhametli tutumunu hafızalara kaydetmektedir.     
   

YORUMLAR

  • 0 Yorum