Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özdağ ile Soylu Kavgası Büyüyor.

Gözaltına ifade için alınan Zafer Partisi ilçe başkanları sorulan pankart sorusuna hep aynı dil ile yanıt verdi. Türkiye’de uyuşturucu kaçakçılığına ve uyuşturucu kullanımına karşı hassasiyeti geliştirmek ve duyarlılık göstermek ve milli bir vazife gördüğümüz için bu pankartları astık.”

Özdağ ile Soylu Kavgası Büyüyor.
14 Eylül 2022 - 22:32
Reklam
İstanbul sokakları biranda yerli ve milli eskobar pankart ve afişleriyle donatıldı. Millet kim bu eskobar sorusuna yanıt ararken Zafer partisi il başkanı ve ilçe başkanları ifadeye çağrılmaya başlandı.
‘Yerli ve Milli Escobar’ yazılı pankart üzerinden Zafer Partisi’ne Süleyman Soylu baskısı artarak devam ediyor. Bu baskıya ise Türk Milleti’nin her kesiminden yoğun tepki geliyor.
‘Yerli ve Milli Escobar’ yazılı pankartta kel bir insan kafa figürü olduğu için Süleyman Soylu bunu kendisine yapıldığını düşünüp yorumladı. Soylu, polis teşkilatını devreye sokarak İstanbul’da Zafer Partisi ilçe başkanlarını karakollara ifadeye çağırdığı biliniyordu.

Bu akşam saat 22.00 sıralarında da Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can Sirkeci emniyetine ifadeye davet edildi. Bunun üzerine İstanbul ilçe teşkilatları yöneticileri taraftarları şimdiden sirkeci emniyetinin karakolunun önünde toplanmaya başladılar.

Bugün yine ifadesi alınan Ataşehir İlçe Başkanı’na polis bu pankartı sorduğunda şu sözlerle yanıt verdi:
“Türkiye’de uyuşturucu kaçakçılığına ve uyuşturucu kullanımına karşı hassasiyeti geliştirmek ve duyarlılık göstermek ve milli bir vazife gördüğümüz için bu pankartları astık.”

Sonrasında ifadeyi alan polis memuru, “bu kel kafalı figür kimi kastediyorsunuz?” diye sordu.
Bu soru üzerine Ataşehir İlçe Başkanı, “Bildiğiniz üzere bilimsel tespittir. Uyuşturucu kullanmak kellik yapıyor. Saçı döküyor. Dolayısıyla bakın sizin saçınız var bizim de var. Demek ki biz içmeyenler sınıfındayız” diyerek esprili bir ifade verdiği bildirildi. 

Süleyman Soylu’nun Zafer Partisi’ne karşı husumeti bitmek tükenmek bilmiyor. Her geçen gün yeni bir skandalla İçişleri Bakanlığı Zafer Partisi’ne, Liderine, kadrolarına bu şekilde saldırmaya devam etmesi Türk Milleti’nin tepkisini çekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum