Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

OTOMOBİL LASTİĞİ DEYİP GEÇMEYİN...

Araç ne kadar kaliteli, lüks olursa olsun uygun lastik takılı değilse performansı daima düşük olur.

OTOMOBİL LASTİĞİ DEYİP GEÇMEYİN...
29 Mayıs 2021 - 13:03
D İ K K A T...

Hangi araç cinsi olursa olsun üretimini yapan fabrika binlerce testten sonra en uygun lastik tipini ürettiği araçta kullanır.

Araç alındıktan sonra kullanıcısı tarafından modifiye edilen araçlar gibi hiçde uygun olmayan lastikler takılarak görünümü güzel fakat performansı düşük hale getirilir.

Zamanla lastiklerle oynanan bu uygulamalar inanılmaz denilen kazaları getirir.

Bu nedenle araçlarda yapılan modifiye değişikliklerinden sonra dahi eğer iyi bir araç lastiği danışmanın yoksa yaptığın değişiklik sana çok pahalıya mal olur.

Araç lastikleri tıpkı insanların kullandığı ayakkabı gibidir...

Ayağı sıkan bir ayakkabı nasılki rahat yürünmüyorsa, ayaklrda gevşek olan geniş bir ayakkabı ile insan nasılki rahat yürüyemezsse araçta uygun bir lastikle hareket etmiyorsa performansı düşük olur.

Yazın kışlık ayakkabı ile yürümenin, kışın yazlık ayakkabı ile yürümenin uygunsuzluğu araçtada aynıdır.

Kaliteli bir ayakkabının keyfine diyecek yoktur.

Tıpkı kaliteli bir uygun lastikle araç kullanmanın zevki gibi.
En kaliteli ayakkabının zamanla lostra salonuna gidilerek bakımı yapıldığı gibi Araç lastiklerimizinde iki üç ayda bir bakıma ihtiyacı vardır.

Bakımlı lastiklerle eşit hava vurulmuş ve araç tipine uygun canta iyi adapte olmuş bir lastik sürücüye yorucu olmayan kullanımda inanılmaz rahatlık sunan önemli bir faktördür.

Zamanla sıradan bir lastik bakım servisine gider aracımıza kendimiz kendi istediğimiz bir lastik tipini takmasını isteriz.

İşte en yanıldığımız konu budur.

Aracımıza en uygun lastiği tecrübe ve deneyimine inandığımız bir ustaya bırakmalıyız.

Aldığımız araçların en önemli parçası olan lastiği uzman olmayan birisine teslim ettiğimizde veya kendimiz müdahale ederek beğendiğimiz bir lastiği taktırmak istediğimizde aracımıza yaptığımız en büyük kötülüğü yapmış oluruz...

 Milyonlarca lira ödediğin aracını lastik bayiine gittiğinde işi ehline bırakmalı aracına en uygun performansı gösterecek lastiği seçme işlemini ona bırakmalısın.

İşte tüm bu faktörleri göz önünde bulunduran yiğit bir usta işinin ehli ve özel müşterilerinin sürekli tercih ettiği, aracına lastik danışmanlığı hizmetine güvendiği biri var.

Aracını ülkemizin hangi ilinden almış olursa olsun bu yiğit bir usta ile birkez temas kurmuşsa lastik değişikliği yaptığında netür bir lastik hangi markayı tercih edeceğini sorduğu yiğit bir lastik danışmanı Yiğit usta.

Şimdilerde OTO ŞEKA lastik olarak istanbul Büyükçekmece Mimar Sinanda seçkin müşterilerine hizmet sunan Yiğit Arslan usta, ismi gibi yiğit ve işinin ustası olarak Arslan usta olarak tanınmakta.

Ülkemizde Yiğit Arslan gibi sektöründe en iyi hizmeti sunanların çoğalması adına www.haberpars.com ailesi olarak temenni ediyoruz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum