Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Örnek Bir Ülkücü Mehmet AKYILDIZ...

Hakka Yürümüş Olan Babası Dursun Akyıldız İçin Mevlit Okutup Yemek İkramında Bulundu.

Örnek Bir Ülkücü Mehmet AKYILDIZ...
24 Aralık 2020 - 00:07
Reklam
Ülkü Ocaklarında yıllarca zor görevleri başarıyla yerine getiren şimdilerde MHP İstanbul il başkan yardımcılığı görevini üstlenen koca yürekli bir dev adam Mehmet Akyıldız.

Genç yaşlarından beri omuzlarındaki ağır yüke direnen üzerine aldığı tüm görevleri çalışma arkadaşları ile başarıyla üstesinden gelen yiğit Ülkü ocaklı Akyıldız her ne kadar İstanbul İl Başkan yardımcılığı görevini üstlenmiş olsada MHP istanbul il yöneticisi olma münasebeti dolayısıyla Ticari olarak yaptığı AKYILDIZ uluslararası lojistik firmasındaki ofisi neredeyse günün her saati problemi olan, üstesinden gelemediği meselelerden dolayı çözüm arayan genç ülküdaşlarının uğrak yeri.

Akyıldız kendisini çeşitli nedenlerle ziyarete gelip gerek özel gerek genel meselelerin tartışıldığı iş yerinde sonuç itibariyle çözüm odaklı fikirleri ile arkadaşlarının takdirini toplayan bir iş adamı olarak göze çarpıyor.

Tartışma ve fikir telakilerinin sonucunda genç ülkücülerin deneyimli ağabeyleri Akyıldız'ı dinleyerek elde ettiği deneyimlerinden ve geçmiş tecrübelerinden aldıkları derslerle huzur içinde ayrılmaları ise konukların yanına kalan en büyük kazanım olarak göze çarpıyor.,

Genelde vatan, bayrak, devlet sevdasında olan çıkarsız ülküdaşlarını dinlemekten büyük keyif alan Akyıldız örnek tutum ve davranışı ile genç ülkücülere rol model olurken kendi emsallerinden olan dönem arkadaşlarınıda onurlandırıyor.

www.haberpars.com ailesi olarak yakından tanıdığımız Ülkücü denince akla ilk gelen isimlerden olan Mehmet Akyıldız'ı genç ve kültür bakanlığının en küçük yazarı olmanın dışında en küçük yazar olarak polisiye roman yazarlığı olarak bilinen Pars Onur Karabulut'un çıkan kitabını hediye etmek amaçlı uğradığımızda her zaman acı kahvesinin kaynadığı ofisinde izlenimlerimizden gördüğümüz objektifimize takılanları analiz ettiğimizde onun bu başarılı iş hayatına eklenmesi gereken her ülkücünün topluma ne kadar yararlı olabileceğini düşünmek dahi ülke , vatan, bayrak, denildiğinde kalbi farklı çarpanların anlayabileceği bir duygu olarak belleklerde yer ediniyor.

Tesadüfün asla sadece tesadüften ibaret olmadığını düşündüğünüz zaman ayrıntıları daha iyi analiz edebilirsiniz.

Kapıdan içeri yemek tabakları ile gelip "ALLAH kabul etsin Başkanım" şeklindeki ifadeleri çözmek için gözlerinin içine baktığımız Akyıldız'dan yanıt alamayınca nedenini kendimiz çözmek için dışarı çıktığımızda kapı önüne yerleşmiş bir minibüs içerisinden Pilav ve tavuk kazanlarından hazırlanmış tavuk ve pilav ile birlikte tatlı ikram edildiğini gördüğümüzde nedenini anlamış olduk.

Aldığımız bir tepsi ile Pilav, Tavuk, Ayran ve Tatlı ikramının zamanla yaptığını bunu sıradan bir davranış olması münasebeti olduğundan Akyıldız'ın söylemediğini çalışma arkadaşlarından öğrenmiş olduk.
           

Bu davranışını takdir ettiğimizi kendisine ifade ettiğimizde ise zorunlu olarak dudaklarından dökülen ifadeler ise takdire şayan bir evlat olduğunun net göstergesi olarak ortaya çıkıyordu.

Babasına düşkünlüğünü genelde onunla siyaset yapan birçok arkadaşı bilir.

Rahmeti Rahmana kavuşan ebedi istirahatgahında uyuyan Babası Dursun Akyıldız için zamanla Fakir, Fukaraya hayrı için izzeti ikramda bulunduğunu ifade ederken bile bunu dile getirmenin rahatsızlığını alnından dökülen ter damlaları bir ülkücü duruşun edep ve hayaya düşkünlüğünü adeta anlatıyordu.

Ülkücü camia içerisinde ahde vefayı bilen Akyıldız gibi bir çok iş adamının oluşması için dileklerimize  Rahmetli Babaları Dursun Akyıldız için okunan fatihayı okuyarak Yaratan Yüce ALLAH'a hamd-ü senalar olsun diyerek ayrıldık.

YORUMLAR

  • 1 Yorum