Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

M.Murat Çalık Sözünü Tuttu.

Mehmet Murat Çalık söz verdiği gibi Beylikdüzü ilçesini İstanbul ilinin en yaşanılabilir ilçesi haline getirdi. 

M.Murat Çalık Sözünü Tuttu.
03 Kasım 2020 - 22:11

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Murat Çalık Halef Selef Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak İBB Başkanı olunca Beylikdüzü ilçe belediyesi en şanslı belediye konumuna geldi. 

Kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesiyle İlçe sakinleri olarak İmamoğlu ile gurur duyduklarını her arenada açıkça söylerken birlikte çalıştıkları Mehmet Murat Çalık ile uyumlu çalışmaları sonucu kazanan ve en karlı çıkan ilçe Beylikdüzü ilçesi oldu. 

Vefa göstergesi olarak Beylikdüzü ilçesini unutmayan Ekrem İmamoğlu gözünün arkada kalmadığı İlçe belediye başkanlığına seçilen Mehmet Murat Çalık’ın başarılı çalışmaları ise onun gururunu okşadığı gibi emeğinin boşa çıkmadığının bir göstergesi oldu. 

Mehmet Murat Çalık bu belediyecilik konusunda yıllarını belediye başkanlıklarında geçirmiş usta belediye başkanlarına adeta ders verir bir şekilde bu diyaloğu düzgün ve yerinde kullanarak ilçe halkına belki 50 yıllık bir yatırım yaptı. 
    
Sonuç olarak ilçe belediyesinin sınırları içerisinde neredeyse alt yapı tamamen en az 50 yıl tekrar yenilenme gereği duymadan bitmiş oldu. 

Yaklaşık bir yıldır Beylikdüzü sınırları içerisinde adeta bir köstebek gibi bütün yollar kazılarak gerekli alt yapının tamamı İSKİ tarafından tamamlanarak kullanıma hazır hale geldi. 

Bir yıl yol sıkıntısı çeken ilçe halkı bundan böyle en az 50 yıl alt yapı çalışması ve kazılmış yollar görmeden huzur içinde yaşayacak. 

Mehmet Murat Çalık söz verdiği gibi Beylikdüzü ilçesini İstanbul ilinin en yaşanılabilir ilçesi haline getirdi. 

Alt yapının tamamlanması ile yenilenen asfalt çalışması ise yanında peyzaj çalışmasını da getirerek ilçenin görünümünü çok daha şık hale getirdi. 

              
Beylikdüzü Belediyesi, Atatürk Bulvarı yol ve peyzaj düzenlemesi kapsamında yenilenen kavşağa yakışır bir çalışmaya daha imza attı. 

Kavşağa yerleştirilen Atatürk Silületi ise kavşakta yer alan ve benzeri başka yerde olmayan tasarım ise İlçeyi daha da farklı bir hale getirdi. 

Her iki saatte bir 120 derecelik açıyla dönerek hem Atatürk Bulvarı hem Anadolu Caddesi hem de Yaşam Vadisi’nden hâkim bir görüntü oluşturuyor. 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede yürütülen yol ve peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor.  

İlçe genelinde devam eden çalışmalardan biri olan Atatürk Bulvarı yol ve peyzaj düzenlemesi kapsamında bulvar üzerinde yer alan kavşak da yeni görünümüne kavuşturuldu.  

      

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına ve Beylikdüzü’ne yakışır ‘Atatürk Silüeti’nin açılışı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleşti. 4,5 ton ağırlığında çelikten üretilen ve benzeri olmayan modern tasarım görenleri kendisine hayran bırakıyor. 

Yaşam Bahçesi projesi ile insanların hayatına dokunmanın mutluluğunu paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bir hayalle başladı her şey. Hayaller bağ oldu, bahçe oldu ve Yaşam Bahçemizden toplanan mahsuller bin 556 sofraya umut oldu; çok mutluyum” demenin gururunu yaşamasına neden oldu. 

“Beylikdüzü için üretmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Mehmet Murat Çalık aynı zamanda her mahallede Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri oluşturma hedefine ulaşmak için Yaşam Bahçelerini çoğaltmak adına çalışmaların hızla devam edeceğini müjdeledi. 

Bugünlerde Cumhuriyet caddesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Peyzaj ve asfalt çalışmalarının yanında güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma direklerinin dikilmesi ile şehirin en iddaalı ceddesi olacağı gibi orta refüj ve genişletilen cadde kaldırmlarının kenarına dikilen devasa Akasya ve Ardıç ağaçları ise  caddeyi gerçekten eşsiz bir cadde yapacağı gibi  geçecek 20 yılın sonunda başta ilçe halkı olmak üzere ilçede bu caddeyi gören herkesin Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık için dua edeceği gerçeği şimdiden kendisini gösteriyor. 

Çalışanı alkışlayan bir millet olarak www.haberpars.com olarak Mehmet Murat Çalık başkana ilçeyi söz verdiği gibi yaşanır bir ilçe yapma konusunda cesurca attığı bu adımlardan dolayı kutluyor, başarılarının süreceğine inanıyoruz diye konuşan ilçe halkı adına kendisini haberdar etmek ilçe halkının takdirini topladığını başta kendisi ve kamuoyuna duyurma görevimizi yapmış olduk.

Haber ve analiz.
www.haberpars.com
Beylikdüzü İlçe Sorumlusu
Nuri Saatçi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum