Behruz Farukoğlu


Aziz ve Büyük Türk  Milletim.

D.Tramp iki gücün Arasında sıkışmış.


Bu yazımda, dünya siyasetinde dönen karmaşık oyunlar ve Türkiye'nin karşı karşıya olduğu tehditler üzerine önemli bir değerlendirme yapılmış. Özellikle "Yeni Dünya Düzeni" projesi kapsamında büyük güçlerin birbirleriyle kurduğu ilişkiler ve bu ilişkilerin arka planında dönen pazarlıklar dikkat çekiyor. İsrail'in İran'a yönelik saldırı planları, ABD'nin bu süreçteki rolü ve Donald Trump'ın siyasi ve finansal geçmişi üzerinden yapılan analizler oldukça çarpıcı.

Yazıda, Trump'ın hem Siyonist Yahudiler, hem Anglo-Saksonlar, hem de Rusya'nın etkisi altında olduğu belirtiliyor. Bu üç büyük gücün dünya üzerindeki hegemonya mücadelesi, Ukrayna-Rusya savaşı gibi çatışmalarda kendini gösteriyor. Ukrayna'daki savaşın aslında bir "Şeytani proje" olarak tanımlanması, bu savaşın Slav milletlerini zayıflatmaya yönelik bir strateji olduğunu vurguluyor. Ayrıca, Avrupa'nın güneybatı bölgelerine yayılma ihtimaline dikkat çekilerek, bu çatışmaların daha geniş bir coğrafyaya sıçrama riski taşıdığı ifade ediliyor.

Türkiye açısından bakıldığında ise, ülkemizin hem içerden hem dışardan tehditlerle karşı karşıya olduğu belirtiliyor. 1923'ün rövanşı olarak görülen bu saldırılar, aynı aktörler ve aynı güçlerin yeniden sahneye çıkmasıyla gerçekleşiyor. Türkiye'nin Suriye'deki durumu ve Türkmen kardeşlerimizin varlığının yok sayılması da önemli bir nokta. PKK'nın farklı isimlerle sahada varlığını sürdürmesi, bu terörist oluşumların arkasında kimlerin olduğunu açıkça gösteriyor. Hatay konusunda yapılan harita manipülasyonları ve KKTC'nin karşı karşıya olduğu tehlikeler ise oldukça kaygı verici.

Yazıda, özellikle Gazze olaylarının arkasında yatan gerçeklerin nasıl çarpıtıldığına ve bu durumun Türkiye'nin milli değerlerine yönelik bir tehdit oluşturduğuna dikkat çekiliyor. KKTC'nin silahlandırılması ve Rum kesiminin desteklenmesi gibi gelişmeler, Türkiye'nin bekası için ciddi bir tehlike olarak görülüyor. Ayrıca, içimizdeki hainlerin ve dış destekçilerin iş birliğiyle ülkemize yönelik oyunların oynandığı vurgulanıyor.

Sonuç olarak, bu yazı Türk milletine uyanış çağrısı yapıyor. Türk kimliği ve milli değerlerin korunması için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiği mesajını veriyor. "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek biten yazı, Türk milletinin her türlü tehdide karşı güçlü bir duruş sergilemesi gerektiğini ifade ediyor.

 

 

Saygılarımla Bahruz Farukoglu  REİS Difai.

Dürüstlüğün Olmadığı Yerde İnsan Eksiktir

Öğretmenler Arası Görünmeyen Çatışma

DEĞERLER EĞİTİMİ NEDİR

Kuşaklar Değişti, Travma El Değiştirdi…

Bir Sayı Neden Bu Kadar Gürültü Yapar?

Dahi Çocuk Elvin Türk Bayrağını Göndere Çekti.

Çorum Alaca Eğitim Atağına Kalktı

Çocuğu Unutan Sistem

Hüseyin Mesut ALVER’e Uluslararası Görev!

Yozgat Bozok Üniversitesi TÜBİTAK Destekleri Semineri

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9

YAZARLAR