-
BIST 100
16281,68%0,54
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,13% 0,18
-
GRAM ALTIN
7353,35% 0,24
-
Ç. ALTIN
11839,08% 0,11
Milli Parti Olağan 2. Kongresini Yaptı
Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun Delegelerin Tamamının Oyunu Alarak İkinci Kez Genel Başkan Seçildi.
Milli Parti 2. ci olağan kongresi Ankara'nın en güzel Restoranlarından biri olan Kahveci Ezgi zade isimli Kızılay/ Çankaya/ Ankara'da yapıldı. Ülke genelinde katılımın sağlandığı toplantı adeta bayram havasında geçti. Delege olmayanların coşkuyla takip ettiği kongrede kurucu genelbaşkan Muhammet Uzun tüm delegelein oyuu alarak yeniden genelbaşkan seçildi. Milli Parti olarak neredeyse ana muhalefetin yapmadığı kadar muhalefet yapan milli Parti genel başkanı Muhammet Uzun delegelere karşı yaptığı konuşmada önümüzdeki dönem muhalefet olarak mevcut hükümeti halkın taleplerini yerine getirmesi için yapacakları baskıyı daha da arttıracaklarını ifade etti
Milli Partisi'nin 2. Olağan Kongresi, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Kızılay'da düzenlenmiş ve adeta bir bayram coşkusunda geçmiş. Ülke genelinden geniş bir katılımın sağlandığı bu etkinlik, partinin dinamizmini ve halk nezdindeki yerini bir kez daha göstermiş. Delege olmayan katılımcıların da yoğun bir ilgiyle takip ettiği kongrede, partinin kurucu genel başkanı Muhammet Uzun, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden genel başkan seçilmiş. Bu durum, parti içindeki birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor.
Muhammet Uzun'un kongrede yaptığı konuşma ise oldukça dikkat çekiciydi. Özellikle muhalefet konusunda vurguladığı noktalar, partinin önümüzdeki dönemde nasıl bir yol haritası izleyeceğine dair önemli ipuçları verdi. Neredeyse ana muhalefet partisinin yapmadığı kadar etkili bir muhalefet sergilediklerini dile getiren Uzun, mevcut hükümetin halkın taleplerini yerine getirmesi için baskıyı daha da artıracaklarını ifade etti. Bu açıklama, Milli Partisi'nin sadece bir muhalefet partisi olmanın ötesine geçerek, halkın sesi olma iddiasını güçlendirdiğini gösteriyor.
Kongre boyunca sergilenen coşku ve birliktelik, partinin tabanında ciddi bir hareketlenme olduğunu işaret ediyor. Özellikle de Uzun'un yeniden genel başkan seçilmesi, hem parti üyelerinin hem de delegelerin ona duyduğu güvenin bir göstergesi. Ayrıca, Uzun'un konuşmasında altını çizdiği muhalefet stratejisi, önümüzdeki süreçte hükümet üzerinde nasıl bir baskı oluşturacaklarını ve halkın taleplerini gündeme nasıl taşıyacaklarını merak konusu haline getiriyor.
Sonuç olarak, Milli Partisi'nin bu kongresi, partinin gelecekteki siyasi duruşu ve hedefleri açısından önemli bir kilometre taşı olmuş gibi görünüyor. Muhammet Uzun'un liderliğinde, partinin daha etkin bir muhalefet yapacağı ve halkın sorunlarını daha yüksek bir sesle dile getireceği açıkça anlaşılıyor.
Bu durum, hem parti üyeleri hem de genel siyasi atmosfer açısından oldukça umut verici.
www.haberpars.com
İyi parti Çankaya ilçe başkanlığı Ne Yapıyor
Türkiye Gençlik Birliği (TGB)
İran -İsrail -ABD Krizi
Bir Kadın Bin Hayal”
Genç Kemankeşler ile Yazarlar İftarda Buluştu
Türkiye’nin İkinci Yüzyılında Yeni Bir Arayış
KAMUOYUNA ÇAĞRI
Alışkanlık mı, Takıntı mı?
ABD Kendi Sonunu Hazırladı
Yaşanan olay toplum vicdanını derinden yaraladı"
DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ PROVASI ALKIŞ TOPLADI
Abdullah Ağar’ı Sessize Almak
“Çukurova’nın göbeğine neden havalimanı yapıldı?”
Mahalle Nereye Kayboldu?
Peki Ya Can Güvenliği?
Oyuncağa Sarılan Maymun
Baş Ağrısı ve Böbrekler
SÖZ
Mutluluğa Tahammülsüzlük
Gorno Şorya ve Şor Türklerini Biliyormusunuz?
KURUMSAL DÜNYANIN KONUŞULMAYAN SORUNU “HİSSİZLEŞMEK”
2026 BAĞIMLILIK YILINDA İLK ETKİNLİK BUCA’DAN
MUSA PEYGAMBER’İN HİKÂYESİ
Sızlanmak Değil, Sorumluluk Almak
Zihnin Sarkaçları ve Kalbin Mizanı
İYİ Parti’de liyakat ve ehliyet var
Bir Ay Aç Kalıyoruz;
"Bu iktidarın bakış açısı sorunlu"
Çevre Bilinci
Hayırlı Ramazanlar
Yükleniyor




