Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Efsane Polis Memurunun Mutlu Günü.

Avcılar Firuzköy caddesi üzerinde bulunan Seramoni 3 salon şimdiye kadar böyle bir düğün görmedi. Türk Polis teşkilatının efsanesi olarak bilinen Muş asıllı Polis Memuru Bedrettin Güler adeta Muş ilinin bütün geleneklerini İstanbul'a taşıyarak oğlu Enes Güler için muhteşem bir düğün şöleni gerçekleştirdi.

Efsane Polis Memurunun Mutlu Günü.
29 Temmuz 2022 - 13:26
Reklam
Reklam
Türk polis Teşkilatının efsane ismi Bedrettin Güler’in oğlu Enes Güler dünyaevine girdi.  Türk polis teşkilatına uzun yıllar hizmet eden polis memuru Bedrettin Güler kendi aşiretinin bir üyesi olan gelini için önce geleneklerine göre önce Söz, Nişan, Kına gecesi kurallarını  yerine getirdikten sonra İstanbul Avcılar ilçesinde katılımı yüksek bir kalabalık ile muhteşem bir düğüne imza attı.



Aslen Doğu illerimizin adeta gözbebeği olan Muş ilimizin bütün adet, usul, ve geleneklerinin uygulandığı muhteşem bir düğün ile dünya evine giren oğlu Enes Güler’in düğününde adeta deyim yerindeyse halay başı olarak bütün kurtlarını döktü.

   

 Polis Memuru Bedrettin Güler’in eski çalışma arkadaşları ve töreleri gereği Muş’tan İstanbul’a gelenekleri  gereği gelen yoğun bir davetli grubunun  katılımıyla gerçekleşen düğün katılımcıların mutlu bir gün geçirmesiyle sonlandı. 



Muş’tan getirmiş olduğu geliniyle Avcılar’da muhteşem bir düğüne imza atan Bedrettin Güler oğlu Enes Güler’e gelinini asla üzmemesi konusunda yaptığı tembih ise davetlilerden alkış ve takdir aldı.


www.haberpars.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum