Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ KIBRIS BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR...

      Sayın Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ın açıkladığı Maraş bölgesinin  ziyarete açılmasının da Kıbrıs’ımıza ve Türk Dünyasına hayırlı olmasını dileriz.

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ KIBRIS BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR...
15 Ekim 2020 - 23:29
Reklam
Reklam
 DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ KURUCULAR KURULU BASIN AÇIKLAMASIDIR.  
Değerli basın mensupları, Türk Dünyasının Asil evlatları sözlerime başlamadan önce Kıbrıs'ı Misak-ı Milli sınırlarında tanımlayan ve şartlar uygun olduğunda sınırlarımıza dahil edilmelidir diyen Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile Barış Harekatını düzenleyen Sivil ve Askeri camiayı, Kıbrıs için  gözünü bile kırpmadan şehadete koşan kahraman Mehmetçik lerimizi ve yine Kıbrıs’a bir ömür adayan başta rahmetli KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı sayınRauf DENKTAŞ olmak üzere tüm dava insanlarını saygı  minnet ve rahmetle anıyoruz. Kut’lu tinleri şad mekanları uçmağ olsun.

           KTOEÖS Genel Başkanı Selma EYLEM ve KTÖS Genel sekreteri Şener ERCİL bir radyo programında Türkiye nin Kıbrıs Türklerini asimile ettiğini, Etnik temizlik gerçekleştirdiğini, yasa çıkartarak zorla soyadı değişiklikleri yaptırdıkları ve Türkiye’nin adım adım KKTC ni  işgal ettiğini söyleme densizliği gösteren sözde eğitimci  bu zevat  Türkiye’nin Barış Harekatını düzenlemeseydi şimdi hangi isim ve sıfat ile hangi bayrağın altında bu kadar rahat özgürlük yaşayacağını da hiç düşünmediği ortadadır.

       Diğer bir husus ise  eğitimci olarak bu düşüncede olması vahim olmakla birlikte üzücüdür.Şener Elcil acilen bir psikolojik tedaviye alınmalı tedaviye yanıt vermiyorsa Kıbrıs Türk vatandaşlığından çıkarılarak Yunanistan veya Güney Kıbrıs'a gönderilmelidir.

Etnik temizlik, kansız soykırım, asimilasyonun Mısır’da, Tunus’ta, Fas’ta Cezayir’de Libya’da nasıl yapılmış olduğunu tarihi bir ders olarak okutulmalı Türk milletinin tarihte hiçbir zaman asimilasyon yapmadığı öğretilmelidir. 

Türkiye'nin garantörlüğü olmasaydı 1974 Kıbrıs barış Harekatı'nı Mehmetçik yapmamış olsaydı bugün nerede, nasıl durduğunu bir gerçek eğitimcinin öğretmesi gerekir. 

Nüfusu en küçük ilimiz kadar olmayan Kuzey Kıbrıs için 1974 1980  arasında 60 milyon Türk dünyadan ambargo yiyerek yaşamış, 1980 ihtilali ile bir darbeyi yaşayan bu asil Millet Kıbrıslı soydaşlarımız için yaptığı barış hareketi için bedel ödemiştir. 

Bunu dahi kavramayan bu köhne zihniyet 50 yıl geçtiği halde hala İngiliz sömürgesinin koyduğu kurallar ile yaşadığının farkında dahi değil. 

Sömürülen bir ülkemi yoksa hala Türk milletinin Mili gelirinden nemalanan bir ülkemi bunu dahi anlamayacak kadar cahil bir düşüncesi olan Elcil Kıbrıs halkı tarafından derhal istenmeyen adam ilan edilmeli Kıbrıs vatandaşlığından çıkarılmalıdır. 

      Sayın Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ın açıkladığı Maraş bölgesinin  ziyarete açılmasının da Kıbrıs’ımıza ve Türk Dünyasına hayırlı olmasını dileriz.

    Bizler Dünya Türk Birliği Kurucular Kurulu ve bize destek veren tüm STK’lar olarak bu iki sözde eğitimci  satılmış milliyetsiz karaktersiz  zevatı  şiddet ile kınıyor ve diyoruz ki : KKTC Türk’tür Türk kalacaktır. Aksini düşünenler derhal şehit kanları ile özleşmiş vatan topraklarımızı terk etsinler. 

   Diğer yandan Kıbrıs ta Barış için topraklarımızdan bir kısmını vermeliyiz diye demeç vererek  satılmış bir zihniyetin sözcülüğünü yapan Mustafa AKINCI ve avanelerinin  seçim sürecinden hezimet ile ayrılmalarını ve  Kıbrıs a önderlik edebilecek  Türk Dünyası ile hareket eden ve bizlerin de isteği olan  Türk evlatlarının  göreve gelmesi temennimizdir.

Aşağıda tırnak içerisindeki ifadeyi kullanan Şener Ercil'in  Türk olabileceği kuşkusunu taşıyarak siz Dünya üzerinde hangi ülkede yaşıyor olursanız olun yorumu size bırakıyoruz...

“Yaşananlar orta yerde Kıbrıslı Türkler adanın güneyinden kuzeyine göç ettirildi Kıbrıslı Rumlarda altını çiziyorum bakın etnik temizlik yapılarak adanın kuzeyinden güneyine göç ettirildi.
Altını çiziyorum bakın.
Türkiye Kıbrıslı Türklere kansız bir soykırım yapıyor. 

Türkler o kadar ileri gittiler ki Kıbrıslı Türklere zorla yasa geçirtilerek Kıbrıslı Türklerin soy isimleri değiştirildi, Adım adım asimilasyon yapılıyor.
Hatta toplum önderi olan Cumhurbaşkanımız Mustafa Akıncıyı dahi tanımıyorlar. Yaşananlar orta yerde … 

Türkler bu söylemime çok kızarlar ama bunlar bize asimilasyon yapmaya devam ediyorlar.
Kıbrıs Türkiye Türkleri tarafından işgal edilmiş durumda. Ve işgal altında olan bir yerde yaşıyoruz.
İşgal adım adım devam ediyor. 

Garantörlük adı altında Türkler bizi adım adım asimilasyon çalışmalarını sürdürüyor. 

Adada biz Kıbrıslıların söz hakkı kalmamıştır.
Bizim adımıza görüşmeleri onlar yapıyor. 

Köy isimlerimiz değiştirildi.
Eğitim sistemimiz değiştirildi ve buradaki demografik yapıyı değiştirdiler. 

Bizim adımıza doğalgaz, petrol arıyorlar, kapalı kapılar ardında  Anastasiadis’le  hep onlar konuşuyor.
 Kıbrıs halkının hiçbir söz hakkı yoktur.
Bunu garantörlük adı altında yapıyorlar.
Kıbrıs işgal altında bir yerdir.
Asimilasyon politikaları adım adım devam ediyor. 

Türkiye'de ne varsa Kıbrıs'ta o olacaktır ifadeleri bunun nedenidir.
Garantörlük tür bilmem nedir bunu aştık Kıbrıs işgal altında olan bir yerdir." 


Takdir Yüce Türk Milletinin.

Esen kalın.
Türk Türk’ü korumazsa, Tanrı Türk’ü Korumaz !!
Ne Mutlu Türk’üm Diyene !!!
                                                                        Murat ÇOBANOĞLU
                                                                       Dünya Türk Birliği
                                                              Kurucular Kurulu Genel Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum