Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Maltepe Belediyesine DİKKAT !

CHP Maltepe İlçe belediye başkanı Sayın Ali kılıç hiçbir belediye başkanının yapmadığını bizzat kendisi yaptı...

CHP Maltepe Belediyesine DİKKAT !
11 Mayıs 2020 - 16:45
    Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyan belediye başkanlarımızın olduğu toplum tarafından bilinmekte ve takip edilmektedir.
Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç'ı örnek alan ilçe belediye başkanları ise tecrübe edinirler.
Siyasi deneyimi yetiştiği aile kültürü ve insan sevgisini içinde taşıyan bu örnek belediye başkanını takip ederek yaptıklarını taklit edenler dahi kazançlı çıkıyor.

CHP Maltepe ilçe elediye başkanı seçildiği günden bu güne kadar yaptığı görevinde Hiç ayırım yapmadan toplumun tamamını şefkatle kucaklıyan örnek bir belediye başkanı...

Dünyanın başına bela olan Kovit 19 Coronavirüs belası ile ilgili başta hükümet, Büyükşehir belediye başkanları bir çok konuda halkın yanında halk için projeler üretti.
Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç ise hiç kimsenin hatırlamadığı, bir kenarda unutulan, hiçbir kurumdan maddi Manevi yardım alamıyan soydaşlarımızı hatırladı..
Ülkemiz 5 milyon Suriyeli barındırmaktadır.

Afrika bölgesinden 100 binlerce insanı bünyesinde himaye ederken, bölgelerinde çeşitli sebeplerden dolayı Türkiye sığınan Türk soydaşlarımızı hiç bir şekilde hiç bir kurum hatırlanmadı..
Ülkemiz politikasından dolayı Suriyeliler vatandaşlık ve oturma izni çok kolay bir şekilde alırlar.
Bir çok STK başta olmak üzere Devletimizin ilgili kurumlarınca yardımda alırlar. Fakat soydaşlarımız geçici igamet tezkeresi dahi alamadığı, ülkemizde zorunlu ikamet ettikleri bölgelerde ekonomik sıkıntı içerisinde kıvranırlar.

Bütün dünyayı saran kovit 19 Corona virüs belasından dolayı hiçbir ekonomik getirileri olmadan hayata tutunmak için mücadele ettikleri bölgelerde onurlu, gururlu, duruş sergilediler.
Hiçbir kamu kurum, kuruluşun, yardım derneklerinin, kapılarına gidip, biz açığız, mübarek Ramazan ayı çalışamıyoruz, işimiz de yok, bize yardım diye avuç açmadılar.

Yerel yönetim olarak bölgesinde sürekli ilginç çalışmalar yapan Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç ise bölgesindeki Türk soydaşlarımızın durumundan haberdar olunca yaklaşık 50 aileye ramazan yardımı yaparak onların gönüllerinde taht kurdu.
Maltepe Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı Ali Kılıç, seçildiği günden bugüne Maltepe halkına hiçbir vatandaşın siyasi kimliğe bakmadan toplumun tamamını şefkatle kucaklayan örnek bir belediye başkanı oldu.

Başta Maltepe halkı olmak üzere tüm İstanbulluların gönlünde taht kurmuştur.
www.haberpars.com  muhabirlerinin Maltepe bölgesinde yaptıkları çalışmada CHP Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç'ın Toplumun tamamı tarafından taktir ile karşılandığını görmüştür.

İktidar partisinin, maliye ve hazine bakanlığının, bir çok sivil toplum örgütünün hiçbir şekilde aklına gelmeyen bölgelerindeki farklı zulümlerden kaçarak Türkiye sığınan bu Türk soydaşlarımızı hatırlamaması konusu Başkan KILIÇ'ın dikkatini çekmesine vesile olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı Ali Kılıç’ın bu olaya çözüm üretmek için ekibini görevlendirerek tesbit ettiği soydaşlarımıza yardım elini anında uzatarak dertlerine deva olmuştur
.CHP Maltepe belediye başkanı Ali kılıç'ın Türk soydaşlarımızı Unutmayarak yaptığı bu hizmeti Türk halkı hiçbir zaman unutmayacaktır.

CHP Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç hiçbir siyasi kimlik gözetmeden bölge halkının tamamına eşit şekilde güçlü bir hizmet sunmaktadır.

Bundan dolayı başta maltepe sakinleri olmak üzere bölgedeki bütün ilçe belediye başkanlarının takdirini kazanmış, halkın sevgilisi haline gelmiş, sıradışı bir siyasetçi olarak Türk siyasetine damga vurmuş, yiğit, cesur, ahlaklı duruşu sayesinde, gelecekte siyasette farklı bir noktada olacağına dair halkın beklentisi büyüktür.

Bu konuda halkta ciddi bir kanaat oluşmaktadır...
Bütün siyasiler bilmelidir- ki halkın takdirini almayan bir siyasetçi, siyasette başarılı olamaz.
Başarının yolu demokrasilerde halkın gönlünde taht kurmaktır.
Gerisi teferruattır.

Maltepe belediye başkanı Ali kılıçı bu Erdem’li duruşundan dolayı  www.haberpars.com ailesi olarak kutluyor, Görevinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum