Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Çakma Ülkücüler Ne Yaptığınızı Sanıyorsunuz"?..

Başbuğ Alparslan Türkeş'in Küçük Oğlu Türkeş Vakfının Anma Programını Basanlara "Çakma Ülkücüler" Diye Tepki Gösterdi.

"Çakma Ülkücüler Ne Yaptığınızı Sanıyorsunuz"?..
30 Kasım 2021 - 23:32
Sosyal Medya hesabından Paylaştığı "ALPARSLAN TÜRKEŞ GECESİNİ BASACAĞINIZA, OSMAN ÖCALAN TRT'YE ÇIKTIĞINDA TRT'Yİ BASSAYDINIZ YA ÇAKMA ÜLKÜCÜLER!"  diye tepki gösterdi.

Alparslan Türkeş Vakfı tarafından organize edilen anma programına bir grup baskın düzenlemiş "Ülkücü olmayanlar Alparslan Türkeş anma programı düzenleyemez" diyerek salonda kargaşa çıkarmıştı.

Türkeş vakfının anma programına konuşmacı olarak çağrılan eski MHP milletvekillerine artık MHP çatısı altında olmadıkları gibi başka siyasi çatı altında bulundukları gerekçesiyle Ülkücülük vasıflarının kalmadığını dolayısıyla Ülkücülerin yeri MHP çatısı altındadır, bu çatı altında olmayanların ülkücü eylem ve söyleminin olamayacağı gibi kutsalımız olan Alparslan TÜRKEŞ adına yapılan bir anma programına katılmalarıda doğru değil mesajı vermişlerdi.

Kutalmış Türkeş : "Alparsal Türkeş vakfının organize ettiği bu anma programının basılması, olay çıkarılması sözde Alparslan Türkeş'i sahiplenme adına yapılan bu baskın çirkin ve bir ülkücüye yakışmayan davranıştır." dedi.

Bunu organize eden ve adını ülkücü olarak anıp Türkeş Vakfı tarafından düzenlenen bu organizasyonu basan ve sabote edenlere ise " Çakma Ülkücüler " diye hitap etti.

" Alparslan Türkeş Vakfının tertip ettiği geceyi basacağınıza Osman Öcalan TRT'de konuşturulduğunda çıkıp TRT'yi bassaydınız ya Çakma Ülkücüler" diye tepkisini dile getirdi.

www.haberpars.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum