Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Beşiktaş 'Kara Kartal' Bu Jesti Unutmaz!

Başta Galata Saray Olmak Üzere Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon spor ve diğer süper lig takımlarına yakışmayan kampanyalar devam ediyor. Bu tutum büyük takımlarımıza asla yakışmamaktadır.

Beşiktaş 'Kara Kartal' Bu Jesti Unutmaz!
13 Haziran 2020 - 16:44
Reklam
         Dünyanın bir çok farklı bölgelerinde milyonlarca dolara transfer edilen sporcular, takımlar içerisinde parmakla dahi gösterilemeyecek Türk oyuncular ile sahaya çıkan kulüpler artık aklınızı başınıza alın.

Alt yapılarına zerre yatırım yapmayan beyinsiz yöneticiler,  artık kendinize gelin.

Milyonlarca dolarla Transfer ettiğiniz oyuncularla uluslar arası başarı yakalamaya çalışan kulüpler, artık özünüze, milletinize dönün.

Başarıyı öz çocuklarınız olan bu milletin evlatlarında arayın.

Kulüp ekonomisini idare edemeyip batmaya yüz tutunca Türk halkına imdat çığlığı atarak bu milletin cebindeki 20 liraya göz dikmek ne büyük kulüplükle bağdaşır, nede adı marka olan bu kulüplere yakışır.

Marka değerlerlerinin şu kadar milyon dolar, Bu kadar milyar TLdiye övünenler, bu yardım için mendil açmak markalık, büyük kulüplük adınızı ne yapmakta farkındamısınız.

Yazıklar olsun sizin yöneticiliğinize.
Yazıklar olsun sizin getirdiğiniz kupalara.
Olmaz olsun sizin başarılarınız.

81 Milyon Olan nüfusumuzdan spocu yetiştirmeyip, nüfusu bizim 4/1 olan ülkelerden oyuncu transfer ederek başarı peşinde koşan kulüplerin derhal bu tutumu bırakmaları milli oyunculara yönelme zamanı geldiğini hatırlamalıdır.

Metin oktay'lar, Tanju Çolak'lar, Hakan Şükür'ler, Emre ve Arda gibi yüzlerce isim sayabileceğimiz öz evlatlarımızı yetiştirmeliyiz.

İlk Lider Kemal Kılıçtaroğlu Bir fenerbahçeli olarak Beşiktaşa ilk yardım mesajını atmış oldu.
İnşallah diğer liderlerde Kılıçtaroğlu gibi düşünmezler.

Türk sporunu bu bataklıktan kurtaracak milli şuuru bilen teknik direktörler, Kulüp başkanları, ve idareciler derhal bu davranışı bertaraf edecek açıklamalar yapmalı harekete geçmelidir.
Spor bakanlığı derhal gereğini yapmalıdır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum