Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyeden Şaşırtan Ruhsat.

Bahçelievler İlçe belediyesinin verdiği bir ruhsat başta Cem sultan sokak sakinleri olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. 

Belediyeden Şaşırtan Ruhsat.
22 Mayıs 2021 - 18:54

Sokak sakinlerinin gündüz gelen market kamyonunun saatlerce tıkadığı yoldan dolayı sıkıntı çekerlerken şimdi ikinci bir market için verilen ruhsatın usulsüz olduğu konuşulmakta. 
           

ŞOK market Cem sultan sokak üzerinde daha önce ruhsat almış ve trafiği sıkıntıya sokmalarına alışan mahalle ve sokak sakinleri yıllardır bu sıkıntıyı çekip ses çıkarmamıştı. 

Aynı binanın deprem kontrolü yapıldığında çürük olup depreme dayanıklı olmaması nedeni ile kiracıların birçoğu binayı terletmiş fakat yerine yenileri gelsede eski kiracılar fırsatını bulduğunda kaçacak günü beklerken bodrum olarak adeta bir çöplüğü andıran ŞOK marketin altı olan bu depoya bu kez BİM marketler zinciri bir şubesini açtı. 

Bina sakinlerinin çoğunun kiracı olması münasebetiyle kat maliklerini bulamayan BİM marketler formalite icabı kiracılardan Market açabilme onayı alınca birçok kiracı bina çürük raporlu ve bizim ayrıca kiracı olarak imzamız geçersiz dediği halde Kiralayan BİM marketler yetkilileri biz avukatlarımıza prosedürleri hallettiririz diyerek aldıkları imza ile ruhsat almaları mahalle sakinlerini bir hayli şaşırtmış durumda. 

Sokak sakinlerinin ŞOK marketin yolu saatlerce tıkamasına şimdi BİM market araçları eklenince bu sokak ve bağlantılı yollar felç olmakta belediye buraya nasıl ruhsat verdi aklımız almıyor. 

Normal şartlarda yıkılması gereken çürük raporlu binanın boşaltılması gerekirken tekrar başka bir markete ruhsat verilmesi şaşırtıcı. 

Mahalle ve sokak sakinleri” İlçe belediye başkanının bir gün yolu Cem sultan sokağa geldiğinde sokağın halini gördüğünde nasıl bir hata yaptığını anlayacaktır .” diyorlar. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum