Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'ye Can Geldi...

Bazıları bulunduğu makamdan güç alırken bazıları bulunduğu makamı güçlendirir. Beylikdüzü Ak Parti ilçe başkanı seçildiği günden bugüne bir yılı aşkın süredir ilçe başkanlığını yürüten Mustafa Günaydın Başarılı bir iş adamı olarak oturduğu koltuğun hakkını veriyor.

AK Parti'ye Can Geldi...
17 Ekim 2021 - 04:23
İstanbul Beylikdüzü ilçesi Ak Parti ilçe başkanlığına kongreyle seçilen Mustafa Günaydın oturduğu ilçe başkanlığı koltuğundan güç alan değil koltuğa güç veren adam olarak anılmaya başlandı.

İş adamı Mustafa Günaydın işlerini aksatma pahasınada olsa beni bu koltuğa layık görerek kongrede seçimle gelmemi sağlayan dava arkadaşlarımı mahçup etmemek adına bağlı olduğum siyasi partim Ak Partiyi bir çıta daha yükseltmem gerek dercesine gecesini gündüzüne katarak çalıştığı Ak parti seçmenlerinin takdirini topladığı birçok sivil toplum kuruluşunda gündem olmuş durumda.

Mustafa Günaydın ilçe başkanı seçildiği günden bugüne kadar Ak Parti kadın kolları ve gençlik kolları işin ciddiyetini, disiplinli bir şekilde sürdürmeye başladığı görüldü.

Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 de seçim olacak kimse seçim var diye heveslenmesin derken Beylikdüzü ilçe başkanlığı aksine yarın seçim olacakmış gibi komşu ve site ziyaretlerini sürdürmeyi ihmal etmiyor.

www.haberpars.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum