Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ahmet ÇAKAR "Siyaset Şeffaf Olmalıdır" dedi.

Siyasetteki tecrübe deneyimleri en üst seviyede, ender siyasilerden biri olarak bilinen MHP denince aklımıza ilk gelenlerden Sn Ahmet ÇAKAR bizi yasaklı günde Çengelköyde-ki geniş ailesi içerisinde ağırladı.

Ahmet ÇAKAR "Siyaset Şeffaf Olmalıdır" dedi.
31 Mayıs 2020 - 21:03
Reklam
Ahmet Çakar ismi, MHP denince akla gelen ilk isim olarak anılmasının en önemli nedenlerinden birisi, İstanbul seçmeninin nabzını sürekli elinde tutmasıdır. 

Bunun dışında sürekli üreten, yeni nesillerin yetişmesi için çaba gösterirken, sürekli Milletvekili arkadaşları ile istişareler yapmasından dolayı sürekli hafızalarda yerini korumaktan kaynaklanmaktadır.

Bir ülke sevdalısı olarak siyasetteki deneyim ve tecrübelerini sürekli paylaşarak yeni siyasete atılan gençlerin iyi yetişmesi adına verdiği mücadele her ülkücü tarafından görülmekte ve bilinmektedir.

Geniş ailesi ile mütevazi yaşamını sürdürdüğü Çengelköy sırtlarındaki evinin kapısını bize açan Kurt siyasetçi Ahmet Çakar, mütevazi tutum ve davranışından hiç bir şey kaybetmeden yaşamını sürdürmekte olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Siyasette bir çok kişiye rol model olan ÇAKAR Başta ailesi olmak üzere yakın akrabaları ile iç içe yaşamanın eski kültürümüzden kopmadığını, büyük Aile adet, gelenek ve kuralları ile yaşamanın mutluluğu içinde.

Sosyal mesafe kuralları içinde yapılan sohbet vari röportajda Her şey Türk aile yapısına göre, Türk için, Türk tarafından üretileceği günün yakın olduğu kanaatini taşıdığını ifade ederken, Cumhur İttifakında zamanla Devlet beyi eleştiren akademik yorum yapan ünvanlı kişilerin Devlet beyi anlamadıklarını ifade etti.

Dün yanlış dediği şeye bugün doğru diyen bir lider olarak lanse etmeye çalışanların olduğunu görüyorum.

Ne kadar çırpınsalarda boş. 

Çünkü; Dün yanlış gördüğü şeylerde eleştiren bir Liderdir,Sayın Bahçeli.
Bugün dahi Yanlış bir adım atılsa Sayın Bahçeli'nin evet bu adım yanlıştır, diyeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.

Lider Devlet Bahçeli, Siyasette kaybetme korkusu yaşamayan, daima konu Vatan olduğunda gerisini teferruat olarak gören bir karektere sahiptir.

Türk Milleti bundan emin olsun, şeklinde siyasete bakış açısını gösterdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum